Четврти међународни привредни сајам „EXPO-RUSSIA SERBIA 2017” и Четврти Београдски пословни форум биће одржан од 15. до 17. марта 2017. године у Конгресном центру хотела „Metropol Palace” у Београду.

На свечаном отварању очекује се присуство Руководства Србије, чланова кабинета министара, представника пословних кругова и дипломатског кора.

Сајам организује ОАД „Зарубеж-Експо” и Привреднa коморa Србиjе под патронатом Трговинско-индустриjске коморе Руске Федерациjе и уз подршку Државне Думе и Савета Федерациjе, Министарства спољних послова РФ, Министарства за економски развоj РФ, Министарства индустриjе и трговине РФ, Министарства образовања и науке РФ, Министарства пољопривреде РФ, Амбасаде и Трговинског представништва Русије у Србији, Амбасаде Србије у Русији, Међународне асоциjациjе светских фондова (МАФМ), Россотрудничества и Руског центра за науку и културу у Србији „Руски дом”, као и руководства других држава Балканског полуострва.

Догађај има за циљ проширење економских односа између Русије и Србије у контексту Споразума о слободноj трговини између две земље и интензификацију  трговинских односа са другим земљама региона.

Тематске секције сајма су: енергетика и технологије за уштеду енергије, рударство, машиноградња и металургија, ваздушни и железнички саобраћај, аграрна индустрија, грађевинарство, индустрија нафте и гаса, високотехнолошке гране, банкарство, телекомуникације, медицина, образовање, туризам, друмски саобраћај и др.

Посебан блок биће посвећен презентацији робе широке потрошње.

На сајму ће узети учешће представници великих, средњих и малих предузећа, биће представљени региони Русије, као и компаније из Србије и других земаља Југоисточне Европе.

У оквиру пословног програма сајма и пословног форума биће одржан низ тематских округлих столова, презентација руских и српских предузећа, састанци са представницима министарстава, берза контаката.

ОРГАНИЗАТОР:

ОАД «Зарубеж-Експо»

Тел. +7 495/721-32-36,

+7 495/637-36-33,

+7 495/637-50-79

www.zarubezhexpo.ru

info@zarubezhexpo.ru

logotip cir-01.jpg

Тел. +381 11/3300 900

www.pks.rs

 

 

Програм сајма „EXPO-RUSSIA SERBIA 2017” можете преузети овде