РУСКА МУЗИЧКА АКАДЕМИЈА „ГНЕСИНИ“

30. ОКТОБАР 2017.

МАСТЕР КЛАС – КЛАВИР, ВИОЛИНА, ВИОЛА, СОЛО ПЕВАЊЕ

РУСКИ ДОМ У БЕОГРАДУ

Краљице Наталије33

 

КЛАВИР 13:00-17:00 ВЕЛИКА САЛА

 

Сергеј Јевгенјевич Сенков (клавир), декан факултета за клавир, заслужни радник више школе РФ професор

 

ВИОЛИНА И ВИОЛА 11:00-16:00 слушаоница 406 и 120

Алексеј Анатолјевич Кошвањец (виолина), проректор, шеф катедре за виолину и виолу РАМ „Гнесини“,

Олга Игоревна Кожурина (виола), редовни професор на катедри за виолину и виолу РАМ „Гнесини“, победница на Међународном конкурсу „Уметност 21 века“.

 

СОЛО ПЕВАЊЕ 12:00-17:00 – ГАЛЕРИЈА

Леонид Аркадјевич Бомштејн (тенор), солиста Бољшој театра, доцент на катедри за соло певање,

 

Пријава на e-mail: kultura@ruskidom.rs и тел. 011/2642-457