У организацији Музичке омладине Београда и Музичког центра "Ад Либитум" из Крагујевца, уз подршку градског секретаријата за културу Београда и Галерије УЛУС, Београд ће од 06. до 10. новембра бити домаћин светских звезда на хармоници.

Реч је о младим, али већ афирмисаним хармоникашима, који изводе уметничку музику, победницима неких од најзначајнијих светских такмичења. Поред хармоникаша из Словеније, Кине и Португалије београдскoj публици ће се представити и уметници из Русије: Виталиј Кондаренко и Никита Власов.

Виталиј је добитник првих награда на интернационалним такмичењима у Русији, Аустрији, Португалији (наступа 08.11.2017.),  а Никита лауерат преко 30 међународних такмичења, често наступа пред руским председником (наступа 10.11.2017.).

Концерти младих уметника биће одржани у Галерији УЛУС (Кнез Михајлова 37, Београд) од 06. до 10. новембра 2017. године са почетком у 19:30 часова.

Више информација на сајту Музичке омладине Београда: http://www.muzicka-omladina.org/sr/%D0%B0ktuelnosti/26-in-rn-ci-n-lni-f-s-iv-l-u-ni-h-r-ni