РУСКА ЗИМА У БЕОГРАДУ

Уочи Нове године ,,Руски дом” у Београду организовао је у популарном престоничком клубу ,,Синема” вече дружења српске и руске омладине ,,Руска зима у Београду”.

У клубу су се окупили млади представници друштвених организација Србије, млади сународници, студенти са партнерских факулта Руског дома, учесници XIX Светског фестивала омладине и студената у Сочију, сви они које је заинтригирао назив манифестације.

У клубу су наступили студенти Московског института савремене уметности са популарним руским песмама и хитовима руске естраде. Незаобилазан део вечери биле су омиљене код младих српске песме, а извели су их чланови музичке групе ,,Project band”. Долазеће празнике младима су честитали представници Руског дома и специјални гости из Русије, Деда Мраз и Снегуљица.

Вече је била одлична прилика за сусрет старих пријатеља, нова познанства и провод до јутра са престоничким ди-џејем. Ова манифестациja je имала велики одjeк у социалним мрежама, а млади учесници су изразили наду на нове сусрете у овом формату и у наредноj години.