Пасош навијача ће се издавати у Руском дому!

Пасош навијача ће се издавати у Руском дому!

Руски дом у Београду је место издавања пасоша навијача (Fan-ID) – документа са којим се током одржавања Светског првенства у Фудбалу 2018. улази у Русији без визе, омогућава бесплатно коришћење градског превоза у градовима-организаторима и гарантује улазак на утакмице Првенства (без овог документа карте за утакмице Светског првенства у фудбалу неће важити).

Да би се издао Пасош навијача (FanID) неопходно је да гости шампионата на званичном сајту FIFAhttp://ru.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/index.html набаве или наруче карту за неку од утакмица Првенства.

Након прослеђеног броја карте или броја захтева, на сајту Fan-ID https://www.fan-id.ru/index.html  необходно је да се региструју и одаберу једну од понуђених опција доставе Пасоша у Руски центар за науку и културу „Руски дом“ у Београду.  За ово је потребно да се приликом подношења захтева за издавање Пасоша изабере облик доставе „У представништво Росссотрудничества“ и затим назначи земља испоруке (Србија).

Биће Вам прослеђено обавештење о достави Пасоша навијача на e-mail адресу или СМС порука на број наведен приликом регистрације.

Оријентациони рок доставе Пасоша навијача је 45 календарских дана.

Информацију о издавању Пасоша у представништву Россотрудничества – Руском дому за науку и културу „Руски дом“ у Београду подносиоц захтева може добити путем телефона +381 11 2642 178.

Приликом издавања Пасоша навијачи морају да наведу податке документа који ће користити приликом улазка на територију Русије.

Пасош се издаје у Руском дому лично подносиоцу захтева, након што да на увид идентификациони документ. Издавање Пасоша трећим лицима је забрањено.

Резервисати бесплатне карте за превоз у специјализованим возовима можете на сајту https://tickets.transport2018.com/free-train/schedule.

У Дому навијача, сви заинтересовани могу добити стручне информације и туристичке услуге, које пружа партнерска организација Руског дома и која може решити сва питања везана за Светско првенство у фудбалу.

Чекамо Вас у Руском дому навијача!!!

Телефон за информације: +381 11 2642 178

E-mail: info@ruskidom.rs