Loading Догађаји

« Сви Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

,,ПОСЛЕДЊИ РОК“ У БЕОГРАДСКОМ ДРАМСКОМ ПОЗОРИШТУ

24. марта, 20:00

Представа је плод сарадње Београдског драмског позоришта са Волков театром – Руским државним академским драмским позориштем из Јарославља, па је тим поводом истакнути позоришни стваралац, глумац и редитељ, Валериј Кирилов (носилац националних признања Народни уметник Русије и Заслужни уметник Русије) гост наше Куће. Његова инсценација савременог класика руске књижевности Валентина Распутина свакако је освежење за београдску публику, а тема је свима блиска.

Ова топла драма са елементима комедије ковори о људима из исте породице, из истог “гнезда” који долазе у родну кућу да сахране мајку (која је, заправо, на самрти), али она се одједном осећа боље: буди се, препознаје их, тражи храну. Мајка је “оживела” зато што су се деца поново око ње окупила. Али проблем је у томе што свако од њих има своје послове и не може да се ослободи подсвесног питања: Када ће мајка да умре? Јер, пролази време, а они би већ требало да се врате својим животима и свакодневним обавезама.

Играју: Даница Ристовски, Јадранка Селец, Борис Комненић, Милена Павловић Чучиловић, Андреј Шепетковски, Јово Максић, Сандра Бугарски, Милица Милша, Тамара Алексић, Нада Мацанковић и Љубомир Ћустић.

 

4.и 24. март, 20.00

Велика сцена

Детаљи

Датум:
24. марта
Време:
20:00