Loading Догађаји

« Сви Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

EXPO-RUSSIA SERBIA 2018

14. марта - 16. марта

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Од 14. до 16. марта 2018. године у Београду, престоници Републике Србије, одржаће се Пета јубиларна међународна индустријска изложба „EXPO-RUSSIA SERBIA 2018“, као и Пети Београдски бизнис форум. Тематике: енергетика и енергетски штедљиве технологије, рударство, машиноградња и металургија, авионски и железнички саобраћај, агро индустријски комплекс, грађевинарство, индустрија нафте и гаса, високо технолошке гране, банкарство, телекомуникације, медицина, образовање, туризам и др.

 У оквиру радног програма изложбе и бизнис форума одржаће се Округли сто Министарства економског развоја Русије „Перспективе сарадње у области иновација, укључујући мала и средња предузећа“, уз учешће Заменика министра економског развоја Руске Федерација Груздева А.В. у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије н Привредном комором Србије, презентације компанија и региона.

 На изложби ће учествовати предузећа крупног, средњег и малог бизниса, а биће представљене и регионалне презентације Републике Татарстан, Московске, Псковске, Калињинградске, Ростовске области, компанија Србије и других земаља Југоисточне Европе. У склопу међународне изложбе одржаће се читав низ тематских округлих столова скупа са министарствима РС, бизнис-мисија Руских предузетника у Републику Србију уз подршку Руског извозног центра, берза пословних контаката, посета предузећима. Током протекле четири године изложба је доказала своју ефикасност, као резултат њеног одржавања потписано је мноштво међународних уговора у разним привредним гранама.

 Изложбу је организовало АД „Зарубеж-Експо“ под патронатом Привредне коморе РФ, уз подршку државне Думе и Савета Федерације РФ, Министарства спољних послова РФ, Министарства привредног развоја РФ, Министарства инустрије и трговине РФ, Министарства образовања и науке РФ, Министарства пољопривреде РФ, Амбасаде и Трговачког представништва Русије у Србији, Амбасаде Србије у Русији, МАМФ, Привредне комора РФ, Руског центра науке и културе у Београду „Руски дом“, као и ресора других држава Балканског региона. Циљ манифестације је проширење трговинско-економских односа између Русије и Србије у контексту Споразума о слободној трговини између земаља, интензивирање трговинских операција са другим земљама региона.

У оквиру пројекта Експо Русија-Србија од 14 до 15 марта 2018 године, први пут у Србији, своје радове  представиће један од најпознатијих цвећара из света. Руски цвећар и дизајнер Араик Галстјан (Araik Galstyan). Араик ће са својим студентима из Србије, Хрватске, Италије и Русије представити најновије букете из области савременог аранжирања цвећа. У оквиру програма одржаће се демонстрација уникатних цветних композиција које ће презентовати модели у дизаjнираним хаљинама.

Позивамо све заинтересоване компаније да узму учешће на EXPO-RUSSIA SERBIA!

 

ОРГАНИЗАТОР:

АД „Зарубеж-Експо“

Тел.: +7 (495) 721-32-36,

(+381 69) 1775-570, petroleus@yandex.ru

www.zarubezhexpo.ru

info@zarubezhexpo.ru

Тел.: +381 11/3300 900

www.pks.rs

Детаљи

Почетак:
14. марта
Крај:
16. марта