ОМЛАДИНИ СРБИЈЕ ПРЕДСТАВЉЕН СПОРТСКИ ПРОЈЕКАТ РОССОТРУДНИЧЕСТВА

У оквиру међународног пројекта Россотрудничества, чији је циљ промоција програма усмерених на рекреацију и очување здравља , Руски доме је 10. августа заједно са представницима руске фитнес компаније «Encore» и њеним генералним директором Ирином Кутјином организовао спортско дружење са омладином Србије.

Млади су имали прилику да се упознају са основним елементима вежби у које је укључена техника руских борилачких вештина.

Фитнес трениг је одржан у ,,Спортској академији Кочoвић”.

Једночасовни аеробик тренинг «Russian Combat» водио је Максим Вождајев – мастер тренер теретане фитнес клуба «Encore City», кандидат за мајстора спорта Tae-kwon-do, тренер групних програма фитнес клуба «Five concept».

Фитнес мастер клас који је објединио елементе борилачких вештина: самбо, кикбокс, тај бо и теквондо, допринео је да тренин буде ефективан не само за смањење телесне тежине већ и развој флексибилности, спретности и координације.

У позитивном учинку «Russian Combat» овом приликом се уверило више од 30 младића и девојака — учесника фитнес пројекта Россотрудничества.