Loading Догађаји

« Сви Догађаји

Отворене пријаве на Међународни омладински форум „Евроазија Global“

12. августа - 18. августа

Пријаве учесника на Међународни омладински форум „Евроазија Global“ почеле су 17. априла. Форум ће се одржавати од 12. до 18. августа у Оренбургу. Регистрација се врши преко АИС „Омладина Русије“ https://myrosmol.ru/event/27349.

Представници свих земаља могу да учествују на форуму, а манифестација се одржава на годишњем нивоу и представља међународну комуникациону платформу за дијалог омладинских организација.

Ове године ће програм укључивати пословни део, простор за сарадњу учесника и уметнички програм. Радни језици форума су руски и енглески.

Учесници међународног догађаја могу бити руски држављани од 18 до 30 година и страни држављани од 18 до 35 година: млади лидери јавног мњења из Русије и страних земаља, млади стручњаци и експерти, који своју делатност реализују у области међународне омладинске сарадње и представници стране омладине, који су заинтересовани за активну комуникацију и сарадњу са руском омладином.

Можете се пријавити на форум од 17. априла до 17. јуна 2019. године.

Становање и исхрана је на рачун организатора, док је пут на рачун земље која шаље представнике.

Федерална агенција за послове омладине ће помоћи у добијању виза за улазак на територију Руске Федерације.

Међународни омладински форум „Евроазија Global“ се организује по четврти пут и улази у шест форума са федералним статусом, према наредби председника Руске Федерације. Форум се одржавао 2016. и 2018. године на територији Оренбуршке области, а 2017. године је представљен као специјалан пројекат на XIX Светском фестивалу омладине и студената у Сочију.

Детаљи

Почетак:
12. августа
Крај:
18. августа

Место

г. Оренбург