Loading Догађаји

« Сви Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Почиње пријем радова за учешће на III Међународном фото-конкурсу „Руска цивилизација“

22. јула - 8. септембра

Од 22. јула до 8. септембра Федерална агенција за послове националности уз информативну подршку Росотрудничества одржава III Међународни фото-конкурс „Руска цивилизација“.

Већ 22. јула ће професионални фотографи и аматери из разних крајева Русије и иностранства моћи да постављају своје ауторске снимке на сајт www.ruscivilization.ru. Један учесник може да представи до 5 фотографија, које је направио за последњих пет година, у номинацијама: „Јединствена природа“, „Лице и генерације“, „Традиција велике земље“, „Архитектура и скулптура“. Ове године се појавила и нова номинација „Вишенационална Москва“, где ће се представити изразита разноликост култура и традиција народа Русије, који живе у престоници.

Пријем ће се завршити 8. септембра, након чега ће чланови жирија, познати у Русији и свету професионални фотографи, сликари, новинари, јавне личности, на позив Игора Баринова, руководиоца Федералне агенције за послове националности, оцењивати радове. Награђивање победника ће се одржати крајем септембра 2019. године у Москви.

Детаљније на сајту конкурса www.ruscivilization.ru

Детаљи

Почетак:
22. јула
Крај:
8. септембра