Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

EXPO-RUSSIA SERBIA 2022

16.03.2022., 08:00 - 18.03.2022., 18:00

Шести међународни привредни сајам „EXPO-RUSSIA SERBIA 2022“ и Шести београдски пословни форум биће одржан од 16. до 18. марта 2022. године у Конгресном центру „Metropol Palace“ (Београд, Булевар краља Александра 69).

У функцији ће бити и онлајн верзија на виртуелној платформи www.ExpoRF.ru.

На сајму ће учествовати руска и српска великa, средњa и малa предузећа, а такође ће бити представљене изложбене поставке региона Руске Федерације, Босне и Херцеговине, Хрватске и других земаља Југоисточне Европе.

Тематске секције: енергетика и технологије за уштеду енергије, рударство, машиноградња и металургија, ваздушни и железнички саобраћај, агроиндустријски комплекс, грађевинарство, индустрија нафте и гаса, високотехнолошке индустрије, банкарство, ИТ, медицина, фармација, образовање и наука, туризам, укључујући здравствени, роба широке потрошње итд.

Одржавање сајма је укључено у Протокол 19. заседања Међувладиног руско-српског комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу, које је одржано 6-7. октобра 2021. године на Златибору (Србија).

Програмом сајма предвиђено је успостављање пословних контаката, представљање предузећа, тематски округли столови, који ће бити организовани у сарадњи са министарствима Републике Србије, и на њима ће учествовати руководиоци пословних кругова балканских земаља.

Очекује се долазак привредних делегација из суседних земаља: Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Словеније, Бугарске, такође и Албаније и Северне Македоније.

Пет раније одржаних изложби постигле су велики успех. Са изложбеном поставком упознало се преко двадесет хиљада посетилаца. У оквиру годишњих изложби у Београду потписано је више од триста међународних уговора.

Шести међународни привредни сајам „EXPO-RUSSIA SERBIA 2022“ и Шести београдски пословни форум организују „Зарубеж-Експо“ а.д. са руске стране и Привредна комора Србије, под покровитељством Трговинско-индустријске коморе Руске Федерације, уз подршку Државне Думе и Савета Федерације РФ, Министарства иностраних послова Руске Федерације, Министарства за економски развој Руске Федерације, Министарства индустрије и трговине Руске Федерације, Министарства просвете и науке Руске Федерације, Министарства пољопривреде Руске Федерације, Амбасаде и Трговинског представништва Русије у Србији, Амбасаде Србије у Русији, Руског центра за науку и културу „Руски дом“ у Београду, ресорних министарстава Србије, као и министарстава и ресорних институција других земаља балканског региона.

Циљ манифестације је проширење трговинско-економских односа између Русије и Србије на бази Споразума о слободној трговини, као и интензивирање трговинских аранжмана са суседним земљама.

Позивамо све заинтересоване компаније да узму учешће на EXPO-RUSSIA SERBIA 2022!

Детаљније информације могу се добити од Организационог одбора „Зарубеж-Експо“ а.д.

Материјал за представнике јавног информисања може се преузети на линку

Телефони: +7(495) 721-32-36, +7(495) 637-36-66, +7(495) 637-36-33

E-mail: info@zarubezhexpo.ru.

www.zarubezhexpo.ru

Онлајн изложбена платформа www.ExpoRF.ru

ПРОГРАМ ШЕСТОГ МЕЂУНАРОДНОГ ПРИВРЕДНОГ САЈМА „EXPO-RUSSIA SERBIA 2022“  и ШЕСТОГ БЕОГРАДСКОГ ПОСЛОВНОГ ФОРУМА

Детаљи

Почетак:
16.03.2022., 08:00
Крај:
18.03.2022., 18:00