Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

Сусрет поколења

Долазећи новогодишњи празници су увек време сумирања утисака, свега постигнутог у одлазећој години и наравно сусрета пријатеља.
На прослави „Сусрет поколења“ у Руском дому окупили су се сви они који су дали свој допринос успешној реализацији његовог рада: представници организација сународника, друштава српско-руског пријатељства, омладинских организација и др. Прослава је била одлична прилика да се окупљенима упуте речи захвалности и проведе пријатно вече у кругу пријатеља.
За добро расположење гостију побринули су се руски извођачи. Вече је отворила народна уметница Русије Надежда Кригина у чијем су се извођењу могле чути руске народне мелодије. Популарне руске и стране естрадне песме извели су дипломци Московског института савремене уметности, извођачи Московског Мјузик Хола и Хор Руског дома.
Атмосферу долазећих новогодишњих празника у Руски дом донели су њихови главни актери – Деда Мраз и његова унука Снегуљица. Како руска традиција налаже, уз њихову песму су гости свих генерација одиграли круг око празничне јелке.