Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

6. септембра у Руском дому је одржан образовни догађај „Будућност је стигла!”.

6. септембра у Руском дому је одржан образовни догађај „Будућност је стигла!”, који је организовала Прва међународна сајбер школа за нову ИТ генерацију KiberONE и тако прославила достигнућа претходне школске године и шесту годину свог постојања у Србији.

👏Овај догађај је окупио родитеље, децу и најистакнутије професионалце из области дигиталних технологија и пружио увид у најновије иновације у ИТ сфери и образовању.

🤖У склопу догађаја, посетиоци су уживали у интерактивним радионицама и презентацијама, демонстриране су напредне методе учења младих талената и подељени су сертификати полазницима KiberONE школе.

🎤Гости су имали прилику да чују инспиративне говоре Ђорђа Ђаковића из компаније „Yандеx”, о томе како идеју претворити у производ; Данице Манојловић, едукатора са богатим искуством у области гејминга и једној од првих жена гејмерки у Србији, на тему коришћења гејминга као образовне подлоге и базе за повезивање деце и родитеља, Немање Павловића, стручњака из области дигиталних технологија компаније „Леви9” – о револуцији вештачке интелигенције и раду у тимовима и Анђелке Мицић – о технологијама будућности и реалној примени вештачке интелигенције у пракси.

✅Њихови говори су осветлили значај дигиталних вештина и образовних технолошких решења у припреми деце за будућност и подстакли госте да промисле о свету који је пред нама.