Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Предавање професора Ање Филимонове у оквиру Недеље породичног јединства

25.09.2019., 18:00 - 19:30

Удружење Породични сабор већ три године, са благословом патријарха Српског, сваког септембра одржава „Недељу породичног јединства“ и већ 6 година организује црквене литије по центру Београда, понекад и других градова, са благословом надлежног архијереја, као и предавања угледних српских интелектуалаца и свештеника, на тему савремене породичне и друштвене проблематике.

Ове године, 25. септембра у 18ч, у Руском дому, наш предавач ће бити професор Ана Филимонова, историчар и балканиста, која ће одржати предавање на тему: „Уницеф и Русија, идеологија и пракса 1991-2019. – Идеологија и пракса наметања анти-породичних вредности у Русији, технологије распада породице у документима и пракси“.

Ања ФИЛИМОНОВА – Историчар и аналитичар. Дипломирала: Ломоносов Универзитет, Историјски факултет, катедра историје Јужних и Западних Словена. Магистар историјских наука. 12 година радила као научни сарадник у Институту за словенске студије Руске академије наука, 4 године предавала у Универзитету за међународне односе (МГИМО (У) МИД РФ). Бивши главни уредник сајта и руководилац српске филијале Фондације Стратешке културе. Главни уредник Српског става. Доцент Московског државног универзитета.

Детаљи

Датум:
25.09.2019.
Време:
18:00 - 19:30