Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

Руски дом у Београду одржао образовну презентацију за децу у Техничкој школи Смедерево

Организована је консултација по питањима учешћа на конкурсу за стицање бесплатног високог образовања у оквиру квота Владе Руске Федерације.

На нашу презентацију су дошли професори, ученици и родитељи ученика Техничке школе Смедерево, Средње економске школе, текстилно-технолошке и пољопривредне школе „Деспот Ђурађ“ и музичке школе „Коста Манојловић“. У онлајн режиму су се укључили и средња школа „Милоје Васић“ из Великог Градишта, Шабачка гимназија, гимназија „Бора Станковић“ Бор, Машинско-електротехничка школа Бор, Економско-трговинска школа Бор, трговинско-угоститељска школа „Тоза Драговић“ Крагујевац, гимназија „Жарко Зрењанин“ Врбасу и гимназија „Иван Горан Ковачић“ Херцег Нови.

 

Свим заинтересованим смо говорили о могућностима руских универзитета, о систему образовања у Русији и, наравно, о детаљима учешћа на нашем конкурсу „Студирај у Русији!“.

 

Захваљујемо се свима што су присуствовали на нашој презентацији!

 

Посебну захвалност изражавамо директору Техничке школе Смедерево Дејану Вемићу и председнику Друштву српско-руско-белоруског пријатељства Јовану Тодоровићу на племенитој иницијативи и братској подршци!

 

Драги пријатељи, подсећамо Вас да је наш конкурс „Студирај у Русији!“ почео.

Региструјсте се на сајту https://education-in-russia.com и не заборавите на наше онлајн консултације https://ruskidom.rs/kvota/konsultacii/