Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

Фондација Делије дала свој допринос подршци народа у Донбасу

Руски дом је синоћ угостио навијаче Црвене Звезде, окупљене око добротворне Фондације Делије. Како сами кажу, смисао њиховог постојања није само да бодре свој вољени тим, већ и да активно делују ван фудбалског терена. Познати по свом родољубљу и противљењу друштвеним процесима који нису за добробит Србије, навијачка група Делије Север основала је своју добротворну организацију, која пре свега има за циљ да пружа помоћ српском народу на Косову и Метохији.

У прилог томе да лако препознају значај историјског тренутка у коме се налазе и да активно учествују у њему говори и синоћна хуманитарна акција за помоћ народу у Донбасу кроз коју су још једном показали да имају велико срце и да су спремни да помогну и ван граница своје земље. Они су за ову прилику организовали приказивање руског играног филма „Небо“ Игора Копилова, а цена улазнице била је добровољни прилог који ће свакако бити значајна помоћ.

Хуманитарна акција у Руском дому реализована je на иницијативу Фондације Делије и уз подршку Удружења ,,Народна дипломатија“.