Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

Руска вокална уметница Пелагеја наступа 4.јуна у Београду

Задовољство нам је да вас обавестимо да ће солистички концерт једне од највећих звезда савремене музичке сцене Пелагеје, планиран за 9. мај у Београду и 10. мај у Новом Саду бити одржан у недељу, 4. јуна у 20 часова на Тргу Републике. Концерти руске вокалне уметнице били су одложени због трагичних догађаја који су задесили Србију почетком маја ове године.
Пелагеја је стекла широку популарност и симпатије публике не само у Русији, већ и широм света. Захваљујући препознатљивом гласу, јединственом стилу и начину извођења руских народних песама, оне добијају нову, модернију димензију у аранжману са елементима етно-рока, те завређују пажњу публике различитих узраста.

Концерт ће бити одржан у организацији Министарства културе Руске Федерације, Росконцерт-а, Амбасаде Руске Федерације у Републици Србији и Руског дома у Београду. Догађај је подржан од стране Удружења „Наша Дрина“ и Удружења „Народна дипломатија“.

Београђане и госте града очекује јединствени музички догађај, а улаз на концерт је слободан. Дођите да заједно уживамо у лепоти руске песме! Обраћање Пелагеје поводом предстојећег концерта у Београду.