Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

Млади из Србије су овогодишњи учесници програма Федералне агенције „Россотрудничество“ „Здравствуй, Россия“

🇷🇸Асја, Анастасија, Дарија, Кристина, Никола и Петар шаљу поздраве из сунчане Москве, са једног од најомиљенијих туристичких места руске престонице – Црвеног Трга👋😎🏙

Млади из Србије су овогодишњи учесници програма Федералне агенције „Россотрудничество“ „Здравствуй, Россия“, који кроз обиласке, екскурзије, образовне и интерактивне радионице упознаје младе представнике руске дијаспоре са културним наслеђем њихове историјске домовине.

Москва je њихова прва станица, а овде ће се поред бројних туристичких знаменитости упознати и са „скривеном“ страном њене свакодневице – процесом филтрациjе воде за пиће, рециклажом отпада, озелењавањем градских површина, начином урбаног планирања, те занимањима људи коjи чине Москву jeдним од најкомфорниjих градова за живот.

Након дводневног боравка у руској престоници, млади ће посетити Барнаул у Алтајском крају. Овде их очекује садржајан шестодневни културни и образовни програм: обиласци града, посете музеја, образовних и научних установа, дружење са вршњацима кроз учешће у спортским и интерактивним активностима.


 

 

Русский дом

#Россотрудничество #Rossotrudnichestvo #rsgov #РусскийДом #RussianHouse #РусскийДомБелград #РускиДомБеоград