Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом

„Културиста“ у Москви

Екипа путописног серијала „Културиста“ се пре десетак дана запутила у Русију како би снимила нове приче о једном од најлепших градова на свету. Четврта сезона ове популарне емисије је овог пута била посвећена Москви, а план и програм снимања града састављен је у сарадњи са Руским домом.

Браћу Козарски, Бошка и Саву је из Руског дома на пут испратила једна од најпопуларнијих телевизија у Русији – НТВ. Прилог је сакупио велики број прегледа како руске публике, тако и верних гледалаца емисије широм Србије. У Москви их је дочекало право изненађење: у центру града су осванули гигантски лед екрани са српском и руском заставом, уз поруку ,,Руси и Срби – браћа заувек“, а све то као знак пажње домаћина у вези њиховог боравка и снимања у главном граду Русије.

Екипа ,,Културисте“ је током боравка у Москви обишла неке од најпознатијих туристичких знаменитости ове престонице, али и бројна „скривена“ места, те аутор и водитељ емисије Бошко Козарски обећава гледаоцима сасвим ново и другачије искуство упознавања са главним градом Русије.

О снимању епизода „Културисте“ у Москви готово свакодневно је извештавао  Руски дом путем својих друштвених мрежа. Концепт емисије привукао је пажњу руских медија, те је о ,,Културисти“ снимљен и специјални прилог за „Први канал“ руске ТВ који је емитован у прајм тајму овог, најгледанијег, канала у Русији.

Приче из Москве су већ у монтажи, а ми са нестрпљењем очекујемо нове епизоде „Културисте“ на малим екранима!