Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Пројекција филма „Руски реактор“

11.06.2018., 17:30 - 18:05

Руски дом и мотоциклистички клуб „Ноћни вукови“ вас позивају на пројекцију филма „Руски реактор“

Редитељ: Александар Залдастанов – Хирург

  1. јун (понедељак), 17:30

Велика сала

Улаз слободан!

Филм говори о периоду историји Русије који обухвата време од Октобарске револуције до наших дана. Свака епизода филма одражава тешкоће и недаће руског народа, који је без обзира на све пронашао снаге за даљи живот. Нижу се успеси у економији, науци, Руси освајају свемир… По речима редитеља филма ,,реактор“ је симбол енергије и руског духа.

Филм је сачињен од хронике, снимака са фестивала мотоциклиста. Већина сцена је снимана на филмском сету на планини Госфорта на Криму. Филм је зачињен каскадерским триковима, а њихов идејни творац је потпредседник Удружења каскадера Русије Сергеј Воробјов (радио је на филмовима „Спортлото82“,   „Узвратан потез“ и „Адмирал“).

У „Руском реактору“ нема компјутерске обраде, све је снимано  уживо. 35-минутни филм нуди публици уметничко-публицистичку причу са играним сценама, а његов основни циљ је да пробуди поштовање и љубав публике према својој Отаџбини.

Филм је летопис руске судбине прошлог столећа. Овако је окарактерисао свој филм Александар Залдастанов, председник мотоциклистичког клуба „Ноћни вукови“.

Детаљи

Датум:
11.06.2018.
Време:
17:30 - 18:05