Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

ХI Међународни педагошки форум – 2019 у Санкт Петербургу

01.07.2019. - 05.07.2019.

Од 1. до 5. јула 2019. године у Санкт Петербургу ће се одржавати XI Међународни педагошки форум „Савремене технологије обучавања: достигнућа, искуство, пракса“. Форум се одржава уз информациону подршку Министарства просвете Руске Федерације и активну сарадњу органа локалне самоуправе, који врше управу у области образовања на целој територији Русије.

Међународни педагошки форум се сваке године одржава у Санкт Петербургу и представља традиционални сусрет наставника и предавача, научника, стручњака, руководилаца образовних установа, психолога и других специјалиста ради размењивања практичног искуства, професионалног унапређивања, неформалне комуникације и утврђивања међународне сарадње у области савременог образовања.

„Санкт Петербург ће на 5 дана постати педагошка престоница земље. Ми окупљамо око 1000 руских и страних наставника, како би они могли разменити своје професионалне навике, упознати се са водећим педагозима и научницима, ауторима напредних методика, добити практично искуство за решавања сложених педагошких задатака,“ – изјавио је председник Организационог комитета форума и главни уредник портала „Завуч.Инфо“ Јевгеније Барановски.

У оквиру програма Форума предвиђени су округли столови о актуелним проблемима образовања, радионице, презентација иновативног искуства, консултације, педагошке дискусије. Циљеви и задаци су пружање информационог простора педагозима у пракси ради размене искуства по питањима обнављања савремене школе; презентација ауторских методика и педагошког умећа у савременим проблематичним областима педагогије, одржавање научно-практичних округлих столова и радионица, где педагози могу директно показати своја достигнућа у областима пројектне и истраживачке делатности широкој публици.

Детаљне информације и програм Форума: www.zavuch.ru

Отварање Форума ће се одржати 2. јула 2019. године у 09:30 на адреси: Санкт Петербург, ул. Фучика бр.15, Хуманистички Универзитет Синдиката у Санкт Петербургу.

Акредитација путем електронске поште: assistant@zavuch.ru

Детаљи

Почетак:
01.07.2019.
Крај:
05.07.2019.