Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Бесплатно студирање у Русији је реално!

09.03.2022. - 31.03.2022.

Бесплатне студије на универзитетима Русије доступне су свим страним држављанима. Потребно је одабрати одговарајућу варијанту за упис. Могуће је на неколико начина добити буџетско место. Који су то начини – сазнаћете у новом броју часописа HED! https://bit.ly/HED_12

Према подацима Россотрудничества, 2021. године су матуранти из суседних земаља уписивали углавном програме основних студија. Млади су бирали медицину, економију, информатику, компјутерске технологије, геологију и индустрију нафте и гаса, интересовали су се за лингвистику и педагогију.

https://hedclub.com/en/publication/studying_in_russia_for_free_is_real_195/en

https://hedclub.com/en/magazine/12

Који пут су изабрали да би уписали жељени универзитет? Како се воде разговори у земљама са представништвима Россотрудничества? Питали смо стручњаке и делимо информације са вама.

Учење руског језика као страног помаже страном матуранту да развије основне језичке вештине, које ће му користити приликом уписа на руски универзитет. Али то не мора бити крај, можете постати експерт високог нивоа уколико ваша будућа професија буде имала везе са руским језиком. Представћемо на примерима које програме можете уписати како бисте постали лингвиста или филолог.

Имате потешкоће у учењу руског језика? Значи да је дошло време за игру. У новом боју потражите активности, који ће вам помоћи да у формату игре учврстите своја знања.

Како је већ речено  часопису – предлажемо да прочитате интервју са фантастичним човеком, дипломцем совјетског универзитета. Данас је то Иса Того, који је читав свој живот посветио развоју двеју земаља – Русије и Мали, идејни је творац и организатор многих пројеката, од значаја за цео свет.

Детаљи

Почетак:
09.03.2022.
Крај:
31.03.2022.