Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Државни универзитет у Санкт Петербургу позива Вас 27. маја на консултације

27.05.2022., 08:00 - 17:00

Драги пријатељи!

Државни универзитет у Санкт Петербургу позива Вас 27. маја на консултације по питању студирања на припремном факултету (консултације су онлајн на руском и енглеском језику).

На Државном универзитету у Санкт Петербургу постоји припремно одељење (за стране држављане). Од 2018. године Универзитет помаже страним држављанима да се припреме за студије на основним образовним програмима основних и мастер студија на руском језику. За све ове године студије на припремном факултету је завршило преко сто полазника из скоро 100 земаља света. Године 2021. смо такође и покренули „припремно одељење (за стране држављане)“ на даљину, што омогућава нашим полазницима да уче руски језик у својој земљи.

Током састанка детаљно ћемо испричати о припремном одељењу, о особинама његовог функционисања на Државном универзитету у Санкт Петербургу, правилима пријема и процедури уписа и могућностима уписа након курса. Сви присутни ће моћи да поставе руководиоцу припремног одељења (за стране држављане) сва питања која их занимају на матерњем језику и да добију одговоре и мини-консултације у реалном времену.

27. 05 – Презентација припремног одељења (на енглеском језику)

Регистрација:

https://forms.gle/BTJeoiqVTB8PS8YLA

Детаљи

Датум:
27.05.2022.
Време:
08:00 - 17:00