Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

Државни универзитет у Санкт Петербургу започео је први бесплатни онлајн курс пословног руског за странце

1. септембра, 08:00 - 31. децембра, 17:00

С почетком школске године на платформи Coursera почиње нови онлајн курс руског језика као страног у сфери пословне комуникације – Business Russian Communication

Данас се, у време образовања на даљину, овај тренд се развија и у области учења руског језика као страног: сада свако ко жели да влада руским језиком у сфери бизниса, може бесплатно од куће да посећује онлајн предавања Државног универзитета у Санкт Петербургу.

Онлајн курс Business Russian Communication намењен је слушаоцима који су достигли ниво А2 и помоћи ће вам да нађете заједнички језик са клијентима и пословним партнерима с руског говорног подручја. Професор је један од најтраженијих стручњака у сфери руског језика за пословну комуникацију, аутор приручника бестселера Russian for Business Људмила Котане. Главна тема предавања ће бити представљање себе и своје компаније. Полазнике чека богат образовни програм: поред тога што ћете упознати теорију и радити вежбе за учење и усвајање граматике, сазнаћете много корисних информација, коју ћете моћи да примените у личној пракси.

Курс се састоји од четири блока, а први је већ доступан на платформи Coursera (https://www.coursera.org/learn/business-russian-communication-1/). Можете се бесплатно пријавити.

„Овим онлајн курсом Државни универзитет у Санкт Петербургу жели да помогне предузетницима у иностранству да боље разумеју руске партнере,“ – изјавио је в.д. директора Центра за тестирање језика Дмитриј Птјушкин.

Детаљи

Почетак:
1. септембра, 08:00
Крај:
31. децембра, 17:00