Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

“InteRussia“

14. фебруара, 08:00 - 16. маја, 17:00

Руски дом у Београду и у овој години наставља са вишегодишњим успешним радом на реализацији међународног програма „Нова генерација“ који од 2011. године спроводи Федерална агенција Россотрудничество уз подршку државних, културних и образовних институција Руске Федерације.

🗣У питању је програм образовних посета Русији који пружа могућност младим представницима друштвених, културних и научних кругова из иностранства да кроз учешће у тематским манифестацијама „Нове генерације“ стекну нова знања и унапреде своје вештине у областима које су предмет њихове струке и интересовања.

🖊Овогодишњи програм „Нове генерације“ отвара научно-истраживачко стажирање за стране стручњаке у области руског језика “InteRussia“. Стажирање ће бити реализовано у Москви, од 16. маја до 13. јуна 2024. године, у организацији Фондације за подршку јавној дипломатији „Александар Горчаков“, Државног института за руски језик „Александар Пушкин“ и Россотрудничества. 

❗️За учешће се могу пријавити млади узраста од 25 до 35 година из Србије, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Хрватске. Детаљна информација о програму и поступку пријаве доступна је на линку.

🤝Одговорно лице испред Руског дома: Александра Милошевић, координатор програма „Нова генерација“, +381 63 8061518, a.miloshevich@srb.rs.gov.ru

Пријаве су у току!
Постани део НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈE!

Детаљи

Почетак:
14. фебруара, 08:00
Крај:
16. маја, 17:00