Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Најава одржавања међународних такмичења Универзитета ИТМО

29.12.2020., 08:00 - 10.03.2021., 17:00

Универзитет ИТМО (Национални истраживачки универзитет информационих технологија, механике и оптике у Санкт Петербургу) позива стране држављане, лица без држављанства и држављане Русије са сталним боравком у иностранству, ученике завршних разреда и матуранте гимназија и средњих стручних школа, који планирају да упишу основне студије, да учествују у међународним такмичењима из математике и информатике.

Такмичења се одржавају на званичном сајту међународних такмичења Универзитета ИТМО https://ec.itmo.ru на руском и енглеском језику. Победници и добитници награда моћи ће да претендују на добијање квота Владе Руске Федерације за бесплатно студирање на техничким смеровима на Универзитету ИТМО или другом руском универзитету, где су математика или информатика профилни предмети.

Како би се припремили за такмичење учесници могу да учествују у тренинзима или да се упознају са анализама решења задатака са прошлогодишњих међународних такмичења, укључујући са анализама у видео формату.

Међународна такмичења организује Универзитет ИТМО уз информациону подршку Россотрудничества.

Изборна фаза ће се одржавати од 5. децембра 2020. године до 10. марта 2021. године на даљину (онлајн). Закључна фаза ће се одржати директно (офлајн) и на даљину (онлајн).

Детаљније о условима регистрације и правилима учешћа можете погледати на сајту међународних такмичења https://ec.itmo.ru.

Учешће у међународним такмичењима Универзитета ИТМО је потпуно бесплатно. Учествујте за шансу да студирате на једном од најбољих универзитета Русије!

Детаљи

Почетак:
29.12.2020., 08:00
Крај:
10.03.2021., 17:00