Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Отворена пријава за учешће на овогодишњем форуму ,,Циклус предавања у част Карлова“

12.12.2022., 08:00 - 31.12.2022., 17:00

Међународни едукативни форум за децу и младе „Циклус предавања у част Карлова“ окупља све оне који су заинтересовани за питања дипломатије, међународних односа, као и странце који уче руски језик.

За учешће у елиминационом кругу Форума потребно је припремите есеј на понуђене теме и уз попуњену анкету проследити га на е-пошту Forum-A.Karlova@yandex.ru до 31. децембра 2022. године. Право учешћа имају ученици 8. разреда основне школе и ученици гимназија.

Најбоље пласирани учесници елиминационог круга и њихови ментори учествоваће у раду Форума у Москви, а чије је одржавање планирано у време пролећног распуста. Програм ће обухватити сусрете са дипломатама и стручњацима из области међународних односа, едукативне игре и радионице, културни програм уз обилазак знаменитости руске престонице. Финале Форума резервисано је за свечану доделу награда победницима и најбоље пласираним учесницима елиминационог круга.

Понуђене теме за припрему конкурсног рада за учешће на Међународном едукативном форуму за децу и младе „Циклус предавања у част Карлова“Темы для написания конкурсных работ Международного детско-юношеского Форума «Карловские чтения»

Анкета учeсника

О форуму

Детаљи

Почетак:
12.12.2022., 08:00
Крај:
31.12.2022., 17:00