Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Премијерна пројекција филма „Зечја шапа“ у Руском дому

29.10.2022., 12:00 - 14:00

Уз подршку Комитета за спољне односе Владе Санкт Петербурга

 

субота, 29. октобар у 12 часова

Велика сала

Титлови на српском језику

Улаз слободан

 Мелодрама „Зечја шапа” филмског студија „Зебра” прича дирљиву љубавну причу о младој петербуршкој интелектуалци Аљи и ожењеном француском архитекти Никоља. Немогућа романса двоје људи из различитих светова развија се у време Перестројке.

Ране 1990-те. Двоје људи се изненада срећу на улицама Санкт Петербурга – девојка Аља, стваралачког и сањивог духа и шармантни Француз Никоља. Она шије анђеле од старих чарапа, живи у „комуналци“, дружи се са комшијама и сама одгаја сина. Он скоро да је разведен и са пријатељем долази у Русију да упозна завичај своје баке. Аља и Никоља се одмах заљубљују једно у друго, а тај осећај их инспирише и чини срећним. Нажалост, свакодневни неспоразуми и судар два веома различита света из којих долазе постају препреке на путу правог осећања: пријатељ из детињства је одавно заљубљен у Аљу, а Никоља је још увек у контакту са својом женом…

Како ће се одвијати живот Аље и Никоља? Да ли ће успети да превазиђу све потешкоће и остану заједно? Позивамо све љубитеље мелодрама да погледају филм Нане Џорџадзе ,,Зечја шапа“.

Глумачку екипу предводи Светлана Шчедрина и Никоља Дјувошељ уз непревазиђеног Пјера Ришара. Филм је снимљен у руско-белгијско-финској копродукцији.

 

Детаљи

Датум:
29.10.2022.
Време:
12:00 - 14:00