Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

Трећи конгрес младих научника биће одржан од 28. до 30. новембра у „Сиријусу“

1. септембра, 08:00 - 29. септембра, 17:00

Позивамо студенте мастер студија, постдипломце и висококвалификоване стручњаке узраста до 39 година да се пријаве за учешће на Трећем конгресу младих научника, који ће бити одржан од 28. до 30. новембра у Парку науке и уметности „Сиријус“ у Сочију.

Конгрес организују Министарство високог образовања и науке Русије, Фондација Росконгрес и Координациони савет за питања младих у научној и образовној сфери Савета за науку и образовање при председнику Руске Федерације. Конгрес ће бити један од кључних догађаја Десетогодишњице науке и технологије у Русији.

Конгрес је платформа за размену идеја и искустава између водећих истраживача, младих научника, представника власти, пословних организација, научних и образовних инситуција.

У оквиру овог међународног догађаја биће организовани округли столови, заседања и дискусије о различитим темама истраживачких активности. У њиховом раду учествоваће млади научници, укључујући и представнике образовних институција за високо образовање Руске Федерације.

У 2022. години на Конгресу младих научника учествовало је више од 4 хиљаде људи из Русије и 44 земље света. За његове учеснике обезбеђен је бесплатан смештај и исхрана. Трошкове превоза сносе учесници Конгреса.

Заинтересовани за учешће могу се обратити запосленима у Одељењу за образовни програм Руског дома. Контакт: obrazovanje@srb.rs.gov.ru, 011/2642-178. Пријаве су отворене до 29. септембра 2023. године.

Детаљи

Почетак:
1. септембра, 08:00
Крај:
29. септембра, 17:00