Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

У РУСКОМ ДОМУ У БЕОГРАДУ ПРОМОЦИЈА РУСКОГ ПРЕВОДА КЊИГЕ „НАОРУЖАВАЊЕ ИСТИНОМ“

16.06.2022., 16:00 - 17:00

У четвртак, 16. јуна 2022. године, у 16.00 часова, у Руском центру за науку и културу (Руски дом) у Београду (Краљице Наталије 33), одржаће се промоција руског превода књиге „Наоружавање истином“ Милана Љепојевића.

На београдској промоцији књиге ће говорити Њ.Е. Александар Боцан-Харченко, амбасадор Руске Федерације у Републици Србији, Млађен Цицовић, шеф Представништва Републике Српске у Србији и Милан Љепојевић, аутор.

Аутор се у овој књизи бави страдањем Срба у Независној држави Хрватској, као и фалсификатима Дејтонског мировног споразума, те поставља питање да ли би Срби избјегли сва она прогањања, медијска и политичка, да је свијет сазнао за геноцид над Србима у НДХ.

Књига „Наорузавање истином“ руско издање промовисана је у Бањалуци 22.2.2022. године у Руском центру „Руски мир“ уз присуство Милорада Додика, српског члана Предсједништва БиХ, Њ.Е. Игора Калабухова, амбасадора Руске Федерације у БиХ и Радована Вишковића, предсједника Владе Републике Српске.

Београдску промоцију руског превода књиге „Наоружавање истином“ Милана Љепојевића организује Представништво Републике Српске у Србији, уз подршку Руског дома, у функцији његовања културе сјећања.

Детаљи

Датум:
16.06.2022.
Време:
16:00 - 17:00