Telegram Contact Instagram Facebook Youtube
  • sr
  • ru
Руски дом
Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Међународно такмичење Финансијског универзитета за омладину

15.03.2022.

Наставља се основна етапа Међународног такмичења Финансијског универзитета за омладину. Имате прилику да се региструјете и тестирате до 15. марта!

  • Победници Такмичења стичу право да упишу Финансијски универзитет и буду на буџету у оквиру самосталног избора Финансијског универзитета по квоти за образовање страних држављана и лица без држављанства, коју обезбеђује Влада Руске Федерације.
  • Добитници награде на Такмичењу добијају попуст 50% током целог периода студирања.
  • Учешће на Такмичењусе узима у обзир у својству индивидуалног достигнућа приликом предаје докумената за Конкурс портфолија.
  • За учешће на Такмичењу позивају се страни држављани и лица без држављанства, укључујући сународнике у расејању, који желе да упишу основне или мастер студије.

Такмичење траје до 15. марта 2022. године.

РЕГИСТРАЦИЈА

Искористи прилику да упишеш студије на буџету у оквиру квоте за стране држављане! Желимо вам пуно успеха и победу!

Финансијски универзитет при Влади Руске Федерације један је од водећих државних универзитета у Русији са стогодишњом традицијом. Дипломци универзитета су међу пет најтраженијих код послодаваца. Финансијски универзитет је гаранција високог квалитета образовања, пружа широки избор програма на најтраженијим смеровима, стручни ниво професорског кадра, могућност пракса у најуспешнијим компанијама и могућност паралелног студирања на међународним програмима.

Велики успех почиње од велике маште. Може се остварити, ако упишеш Финансијски универзитет!

Сазнај више на сајту www.fa.ru

Email: interpriem@fa.ru

Telegram: @FUinterpriem

Детаљи

Датум:
15.03.2022.